Unieke Slaaplocaties

Overnachten in de standaard motels op een roadtrip is ons inziens een gemiste kans. In het land van de vergezichten moet je ook bij het ochtendgloren wakker worden met vergezichten als het kan. Daardoor staan wij ook bekend om onze unieke slaaplocaties. Hierbij mag u denken aan luxe Tipi’s, Cowboy cabins, Western Saloon, Dude Ranches en nog veel meer!

Good morning America

Beste motoren

Door de uitstekende samenwerking met de grotere verhuurbedrijven van Amerika garanderen wij voor al onze motoren de beste kwaliteit. Jonge, frisse motoren met beperkte kilometers. Kortom zorgeloos rondrijden op de nieuwste Harley, Indian of een andere iron Horse.

Ride Your Dream!

Extra events

Mr USA biedt u meer dan alleen een roadtrip op uw motor! Bij onze reizen zijn meerdere bucketlist aktiviteiten inbegrepen. Hierbij moet u denken aan bv: een helikopter vlucht, een bezoek aan een PRCA BULL RODEO, paardrijden in de west rim van THE GRAND CANYON of wat dacht u van een luchtballonvaart boven Canyonlands.

Fly Your Dream!

Drank service

Mr USA heeft tijdens alle rijdagen een gratis
drankservice met frisdranken en water. Hierdoor bent u gegarandeerd van een heerlijk koud frisdrankje terwijl u van het uitzicht van bv Monument Valley, The Grand Canyon of ander bezienwaardigheden geniet.

Best service!

Kleine groepen

Mr USA wilt graag uw reis veilig & uniek houden! Daarom garanderen wij u kleine groepen zodat dit de veiligheid, de groepscohesie en onze flexibiliteit vergroot om zo nog meer op uw wensen in te kunnen gaan tijdens de roadtrips. Mede hierdoor kunnen wij ook onze unieke slaaplocaties garanderen.

Friends for life!

Professionele gidsen

Onze Nederlands, Engels en Duits sprekende gidsen weten als geen ander wat de verantwoordelijkheden zijn en de rol is van een Tourleader.
Bij hen staat de klant altijd centraal en stopt het programma niet bij aankomst op de volgende locatie.


Tourleaders with passion!

All inclusief pakket

Mr USA biedt al zijn reizen aan middels het MR USA all inclusief pakket! Geen onverwachte kosten bij motorverhuur, of bij de entree van de parken, de benzinepomp, musea of andere bezienswaardigheden. Nee, bij ons zijn alle kosten inclusief zodat u vooraf weet wat de reis u gaat kosten.
Zie verderop onze voorwaarden.

More than a roadtrip!

Bagage / volgauto

Wat een heerlijk idee dat al je bagage, je gekochte souvenirs, de coolbox met frisdrank, alle lekkernijen, de reserve motor allemaal meegenomen worden door onze Mr USA volgauto. Naast deze service zorgt de volgauto tevens voor een stuk veiligheid voor de groep motorrijders en is deze de grote uitkomst bij pech onderweg!


Donn't worry ride happy!

Kennismakings-BBQ

Wist u dat wij 3-4 weken voor iedere reis een kennismakings BBQ organiseren met de gehele groep. Zo kan een ieder onder het genot van een lekker drankje en je eerste MRUSA steak op een ontspannen manier kennis met elkaar maken en zullen wij de laatste details van de reis met u doornemen!

 

Friends for life!

Info momenten

Wij organiseren elke maand 1 of meerdere info momenten in onze eigen Saloon in Bergen op Zoom. Daarnaast geven wij meerdere presentaties op locatie. De actuele data en hoe aan te melden vind je terug op deze site!

Presentatie op afspraak? OOK DAT IS MOGELIJK!

It all start with a dream!

Verzekering

Wist u dat wij naast de Basis VIP verzekering ook een NO-RISK verzekering voor u afsluiten bij iedereen die met een motor mee op  reis gaat.
Zo kunt u zorgeloos op vakantie gaan!
De reis en annuleringsverzekering en aansprakelijkheidsverzekering dient u zelf af te sluiten!

A full service ride!

Vliegtickets

Wilt u graag uw reis eventueel eerder starten of nog een paar dagen verlengen!


Wij bieden u de service om de ticket naar uw wens te boeken.

Meer weten! Bel vandaag nog naar 06.43973710

Fly Your dream!

Ford Mustang

Wist u dat onze reizen ook met een mega stoere Ford Mustang te boeken zijn! Dus nu kunt u ook zonder motorrijbewijs met uw partner of vrienden mee op 

The Roadtrip of Your Life!

Drive Your Dream!

Choppy

Wist u dat Choppy (onze mascotte) iedere reis met ons meegaat op avontuur!

The real Sheriff of Motorreis USA!

Onze voorwaarden

Onze algemene voorwaarden van Motorreis USA zijn terug te vinden onderaan deze site!

Uiteraard voldoet MR USA aan de huidige wetgeving van de AVG en is daardoor uw privacy bij ons gewaarborgd!

 

A deal is a deal!

Garantiefonds

Garantiefonds GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terugkrijgt indien de touroperator failliet zou gaan. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van een faillissement, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 7,50 per reiziger in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.