Wij gingen u voor!

Howdy

 

Als je nog een keer de reis van je leven wilt meemaken dan kan ik je Western Trail reis van MR USA van harte aanbevelen!
In mijn geval begon het met een afspraak onder (ex-)collega’s om gezamenlijk een roadtrip te maken. Het idee was om dit in eigen beheer te gaan doen.
Toen ik Monique en Pierre sprak op een “open dag” bij South-East Motorcycles was ik meteen overtuigd dat dit veel beter via hen kan dan zelf alles uit te zoeken: zij kennen de route, de juiste plekken om te stoppen en de specifieke overnachtingslocaties die deze reis zo uniek maakt. En zo heb ik ook deze reis geboekt. Uiteindelijk ging maar1 collega mee maar de andere 2 kandidaten hebben nu spijt en willen alsnog mee met 1 van de volgende reizen. En wie weet ga ik dan ook weer mee………..
Want wat een reis is dit geworden! Aan alle verwachtingen werd voldaan en zelfs overtroffen. Met Monique en Pierre kun je rekenen op een uitvoering tot in de puntjes. Het klopte gewoon helemaal in de sfeer vande reis: een-en-al western style!
Wat is er mooier dan in een groepje motoren Monument Vally binnen te rijden of al bochten draaiend door Capital Reef te touren?
Bijkomend was dat we met een fantastische groep waren. Het klikte al vanaf de kennisamking BBQ bij Pierre en Monique in de “saloon” en de band is alleen maar sterker geworden tijdens de reis. We maken nog steeds motortochten in Nederland en mijmeren dan over de leuke momenten die we hadden op de motor en hoeveel we gelachen hebben tussen de ritten door, vaak onder het genot van een koud biertje.
Voor mij was dit de 3e keer dat ik dit gebied heb bezocht maar op de motor en met deze leuke groep was het echt een Western Experience!
Zowel naar Monique en Pierre als naar mijn mede-reizigers: Bedankt voor deze ongeloofelijke ervaring.
En voor de mensen die nog twijfelen: GEWOON DOEN en RIDE YOUR DREAM!

Hilduard (a.k.a. Hilly the Key)

Hello,

Bij de zeer gastvrije voorlichting die wij thuis bij Monique en Pierre kregen werden we al “warm” gemaakt voor de reis die in mei zou plaatsvinden. Op de vraag of ik ook mee kon (rolstoelafhankelijk) werd door Monique direct spontaan gereageerd met :”Natuurlijk, kom je gezellig bij mij in de volgauto!”. De voorlichting was uitgebreid en het zag er goed uit. Overal zou voor gezorgd worden, van de slaapplaatsen onderweg, tot het gekoelde drinken onderweg. Een paar weken voor de reis hebben we genoten van een barbecue bij Monique en Pierre met de anderen die de reis gingen doen, zo werd er op voorhand op een gezellige wijze kennis met elkaar gemaakt.
We hebben werkelijk een ongelooflijke indrukwekkende reis meegemaakt en dit zeker door de inzet en voorbereiding van Monique en Pierre. Werkelijk alles wat was toegezegd tijdens de voorlichting, zijn zij nagekomen.
Mijn rolstoel was totaal geen probleem (ben gelukkig zelf ook erg handig) en na drie dagen in de volgauto bij Monique te hebben gezeten toch maar eens achterop bij Marius gaan proberen. Dit ging zo enorm goed dat ik bijna niet meer van de motor af ben geweest.
We zijn op vele bekende plaatsen geweest, Monique en Pierre weten exact waar te zijn in het prachtige Utah, Arizona en Nevada. Prachtige indrukwekkende zaken gezien, mooie plaatsje kunnen schieten en een onuitwisbare indruk die we nooit gaan vergeten. De organisatie was door Monique en Pierre tot in de puntjes toe geregeld, het ontbrak ons aan niets. Zelfs aan een krukje voor onder de douche hadden wij gedacht (voor als er geen aangepaste douche was.
Wanneer je echt zorgeloos van een enorme fantastische reis wilt genieten dan raden wij Motorreis USA echt aan, een dikke 10 voor deze reisorganisatie.

Groetjes Agmaja & Marius